Italiaanse food specialiteiten

Als importeur en verkoop intermediar van Italiaanse food specialiteiten kan Italimporta  een breed programma van producten aanbieden.

Voor een deel zijn dat producten/ merken die wij in ons eigen leverings programma hebben. Onze insteek is dan de originele Italiaanse kwaliteit te bieden. Ook zoeken wij voor u naar kleinschaligheid, biologisch en duurzaam verantwoord geproduceerd. Daarnaast is natuurlijk altijd de smaak en beleveling van het echte Italie wat voor ons de keuze van producten bepaaald.

Hier op de site zal in de "Galleria di Novit�" steeds het nieuwste aanbod van producten komen te staan waarvoor wij afnemers zoeken. Niet al die producten zijn bij ons op voorraad. Echter kunnen wij wel de producten leveren mits de bestelomvang voldoende is.
Uiteraard kunt u ons ook vragen een leverancier voor een bepaald product voor u te zoeken. Wij verzorgen dan het hele traject van inkoop tot levering.


Prodotti van Derden
Ook bieden wij collega importeurs de mogelijkheid samen met ons hun producten in de markt te zetten. Wij zullen dan bijvoorbeeld via nieuwsbrieven naar klanten uw product kunnen promoten. Tevens zal op de site een overzicht van interessante producten worden getoond. Neem gerust even contact op om uw producten bij ons te introduceren.

 

©2024  italimporta.NL   Import en Marketing van Italiaanse producten