Macchina per caffè espresso con portafiltro tradizionale.

Per cialda (ESE espresso pads) o caffè macinato (gemalen bonen) o capsula in plastica.

Magic Coffee 108  Al jaren de meest betrouwbare espresso machine voor thuis!

Met dit zeer degelijke en mooie espresso apparaat Magic Coffe 108 van Tecnosystem maak je thuis gemakkelijk:

1. een echte Italiaanse espresso
2. makkelijk schoon en weinig onderhoud
3. gaat echt jaren mee. 100% duurzaam
4. eenvoudig in gebruik en onderhoud

De Magic Coffee 108  Espresso Machine van tecnosystem is ontworpen voor gebruik thuis of op kantoor. Maak op een eenvoudige manier espresso. Maar dan wel een perfecte espresso. Jaar na jaar. De Magic Espresso 108 heeft een extra groot waterreservoir. Is grotendeels gemaakt van metaal - ook in rvs. Blijft dus goed warm en kan tegen intensief gebruik. Een Espresso machine bedoeld voor jarenlang gebruik. Sommige van onze klanten gebruiken deze machine al zeker 10 jaar en willen die geen dag missen!

Meer over de Magic Coffee Espresso Machine voor thuis.

NieuwJaars aanbieding:

Magic Coffee 108s van Tecnosystem Italie
Voor top-espresso en Veel stoom voor Cappucino!

Met de Magic Coffee 108s versie die wij veel verkpoen in Nederland kun je ook heel goed melk opschuimen. Dus je maakt gemakkelijk een cappucino, of latte macchiato. En het water is zelfs heet genoeg voor een kopje thee.

De Magic Coffe 108 is een echt Italiaans ontwerp. Door het Italiaanse Tecnosystem met de hand gebouwd in Brescia. Ook de gebruikte onderdelen zijn Italiaans ontwerp en van betrouwbare kwaliteit. Dus geen Aziatische aparaat van plastick welke na korte tijd al kapot gaan of veel onderhoud vragen. Maar een echt Italiaans product waar je op kunt vertrouwen. Jaar na jaar! De uitvoering die wij in Nederland verkopen is geschikt voor gemalen espresso-bonen en heeft ook een kit voor gebruik met de zogenaamde Cialde (ESE servings). Indien gewenst is de Magic Espresso 108 ook te leveren als uitvoering voor gebruik met "capsules" (bijvoorbeeld de Nespresso cups - trademark). Al de apparaten zijn door ons zelf uitgebreid getest. Het model Ready Espresso 410 hebben we zelf ruim 14 jaar in gebruik.

Magic Coffee 108 Espresso van Tecnosystem Beschikbaar in leuke kleuren en al RVS uitvoering!

De Magic Coffee 108  espresso machine van Tecnosystem Italie is in leuke trendy kleuren te leveren. Als extra is er een rvs uitvoering. Een aanwinst voor de keuken. Beijk hier de technische details.

- Magic Coffe 108s in kleur (rood, zwart, grijs) bestellen voor Eur: - AANBIEDING  nu voor slechts € 437,-- (incl. btw -excl. verzenden)
- Magic Coffe 108s rvs uitvoering bestellen voor Eur: - AANBIEDING in geheel rvs uitvoering € 487,-- (incl. btw excl. verzenden)

Het model Magic Coffee Espresso is veelal uit voorraad te leveren. Lees meer:

Bekijk hier de product fische van de Magic Coffe 108:

 

Tecnosystem Espresso apparaten

Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw toepassing.
Zo leveren wij onder andere machines van het Italiaanse merk Tecnosystem.  

 Tecnosystem is de perfecte keuze als het gaat om de beste kwaliteit voor uw kopje espresso, cappucino, etc. Wij bieden een uitgebreid programma met apparaten voor thuis, kantoor en kleiner-horeca gebruik.

Italiaanse stijl en techniek.

Tecnosystem is sterk in machines voor gebruik met Servings en Espresso-bonen. Sterker nog Tecnosystemcoffee is een van de marktleiders op het gebied van ontwikkeling, en verpakken van servings voor alle grote koffie-merken. Lees hier meer over de achtergond van de Tecnosystem pods / servings (ESE Easy Serving Espresso) of vraag ons om meer informatie.  

Een voorbeeld van een Tecnosystem apparaat is de READY ESPRESSO & CAPPUCCINO 410. Geschikt voor espresso servings  (ESE) pods en gemalen bonen.

Business-espresso:

Espresso zonder zorgen

Tecnosystem Espresso apparaten zijn naast gebruik met espresso servings (ESE) ook zeer geschikt voor gebruik met gemalen espresso bonen.

Ze zijn compleet van metaal, hebben o.a. 15 bar pompdruk, en vaak twee boilers (voor stoom en koffiebereiding). Bovendien gebouwd voor jarenlang onbezorgd gebruik. Ontworpen voor zo weinig mogelijk onderhoud en  bovendien zeer gebruiksvriendelijk (na zo'n 500 kopjes alleen het antikalkfilter vervangen). Niet nodig om het apparaat terug te sturen naar de leverancier, geen dure ontkalking, voorrijdkosten, etc.

 

Echt een top machine voor de liefhebber van Italiaanse caffé

vraag meer info

Voor professioneel gebruik:

Tecnosystem is ook geschikt voor professioneel gebruik. Bij bedrijfstoepassing kunnen de machines worden geleverd met een aansluiting voor de waterleiding. Overig zijn de grotere esresso-machines standaard altijd uitgevoerd met een waterreservoir van ruim 5 liter. Genoeg voor intensief gebruik.

©2024  italimporta.NL   Import en Marketing van Italiaanse producten