Pizzaovens voor thuis

Het hele jaar door plezier van een echte PIZZAJOLLY® pizzaoven

Houtgestookte mobiele pizzaovens voor thuis

Italimporta is leverancier van de Italiaanse PIZZAJOLLY® pizza party pizzaovens voor thuis. Met deze leuke tuinoven - pizzaoven maak je het hele jaar door de lekkerste pizzahoutoven pizza's. Van voorjaar tot in de koude winter. Kan het leuker? De originele houtgestookte buitenoven van PIZZAJOLLY® zorgt al snel voor hoge temperaturen (ruim 400 graden). De pizzaovens hebben een dikke stenen ovenvloer waarop onder andere de “echte Italiaanse pizza" in enkele ogenblikken gebakken wordt.

PIZZAJOLLY®  GESCHIKT VOOR ELKE TUIN. OOK DIE VAN JOU?
Een PIZZAJOLLY® pizzaoven is makkelijk verplaatsbaar en is geschikt voor vrijwel elke tuin -terras, balkon of dakterras. Het Italiaanse design maakt de pizza-oven een opvallende verschijning in de tuin. Hoe zou een PIZZAJOLLY® pizzaoven in jouw tuin staan?
Behalve voor een super lekkere pizza, is de oven ook te gebruiken als barbecue en voor het bereiden van allerlei andere oven gerechten.

MAAK THUIS ZELF PIZZA NAPOLITAANSE STIJL
Maak nu zelf de pizza's zoals men ze van origine al sind een eeuwigheid in het Italiaanse Napels bakt.Zoals ze het daar het liefst zien:  gebakken In een houtgestookte pizzaoven die op ruim 400 graden gestookt is. Uw pizza of calzone is dan in slechts enkele ogenblikken gebakken. Natuurlijk wel op de hete stenen ovenvloer van jouw PIZZAJOLLY® pizzaoven. Vlak naast het geurige houtvuur! Dat is wat men noemt pizza al "Forni a legna".  
 
Na aankoop kun je met een PIZZAJOLLY® gelijk aan de slag. Neerzetten, hout er in, aansteken en bakken maar. Al na een minuut of twintig is de oven op ruim 400 graden. Buonissimo!

PIZZAJOLLY® met een pizzaoven hele jaar door buiten koken! Leuk! Ook in de winter en met regen.

Italiaanser kan het bijna niet. Traditie, smaak, sfeer en plezier. Samen met familie en vrienden genieten van Italiaanse specialiteiten die je zelf in de houtgestookte pizzaoven maakt. 

 

Ons merk PIZZAJOLLY® pizzaovens staat al jaren garant voor:

  • direct gebruiksklaar, geen metselwerk nodig en overal te plaatsen.
  • weinig rook, kan zomer en winter buiten staan en vraagt nauwelijks onderhoud.
  • zeer snel op temperatuur. Al na dertig minuten gebruiksklaar op zo’n 400 graden
  • door de goede isolatie blijft de PIZZAJOLLY® pizzaoven verrassend lang echt goed heet.

Bakken in de PIZZAJOLLY® pizzaoven!

"Als de eerste vlammen zichtbaar worden, weet je dat er iets moois staat te gebeuren. De geur van brandende hout. Bollen deeg, die klaar liggen om te veranderen in heerlijke pizza's. Belegd met bijvoorbeeld mozzarella, tomaten, ham en oregano. Enkele minuten in de oven naast het houtvuur en dan, genieten!". Buon appetito!

PIZZA? Die maak ik voortaan liever zelf wel!
Meer weten? Bestellen bel 0343 575 898 of vraag een folder via de website www.pizzajolly.nl

©2024  italimporta.NL   Import en Marketing van Italiaanse producten